I vecka 44 införs det nya Ladok. Vi fick först nu veta att alla tentatillfällen som vi lagt upp för studenternas anmälningar via minastudier.su.se kommer att försvinna i samband därmed. Vi tog därför beslutet att radera anmälningstillfällena redan nu, så att inte fler studenter luras att anmäla sig i onödan. Undantag, se nedan…

Anmälan till tentorna måste göras efter v.44 och senast 5 arbetsdagar innan tentan. Du som redan hade anmält dig till en tenta, måste dessvärre göra om anmälan efter v.44.

De tentatillfällen som infaller innan v.44 berörs inte! Inte heller "De ryska revolutionerna 1917" (SLRR17), vars tenta infaller 18/11. Där sker anmälan via minastudier.su.se som vanligt, men senast 26/10!