1. Du är här:
  5. Nyheter
  6. Sommarkurser i Novgorod 2018

Sommarkurser i Novgorod 2018

Avd. Slaviska språk ger två sommarkurser i Novgorod 2018.

Avdelningen Slaviska språk kommer att även sommaren 2018 ge "Sommarkurs i Novgorod", 7.5 hp. Kursen ges i samarbete med Novgorods statliga universitet och omfattar tre veckors studier i Velikij Novgorod och ca två veckors självstudier i Sverige. Behörigheten är genomgången Nybörjarkurs i ryska, 30 hp (vid söktillfället) eller motsvarande förkunskaper. Antalet platser på kursen är 20.

Jur´jevklostret utanför Novgorod

Sommaren 2018 ges även "fortsättningskursen"Breddningskurs i Novgorod”, 7,5 hp, där det tidsmässiga upplägget är likadant. Behörigheten är genomgången Ryska I, 30 hp (vid söktillfället) eller motsvarande förkunskaper. Det finns inget krav på att man har gått ”Sommarkurs i Novgorod”. Antalet platser på kursen är 20.

Vi vet ännu inte exakta datum, men lektionerna i Novgorod brukar börja veckan före eller efter midsommar. Vår institution står för kursavgiften, medan resa och uppehälle bekostas av studenten själv.
Mer information kommer i januari. Sista ansökningsdatum kommer vara i början av februari.

Frågor besvaras av Fredrik Dufwa ; fredrik.dufwa@slav.su.se

Bokmärk och dela Tipsa