Den 26:e mars besöker Maria Georgieva, Svenska Dagbladets korrespondent i Moskva, Slaviska Föreningen och talar om samhällslivet i dagens Ryssland. Maria arbetar med berättande och undersökande journalistik, och har bl.a. intresserat sig för Rysslands roll i Mellanöstern. Hon har förutom sin verksamhet på SvD en bakgrund som dokumentärmakare, utrikesreporter på SVT, samt reporter- och programledare på Sveriges Radio.

Evenemanget äger rum på Stockholms Universitet, Blå Huset/Södra Huset (hus A-F), hörsal 5. En karta över universitetsområdet finns via den här länken.

Vi öppnar dörrarna med insläpp 17.30, och räknar med att kunna börja evenemanget 18.00. Runt 19.00-19.15 räknar vi med att övergå till allmän frågestund, för att avrunda senast 19.30.

Slaviska Föreningens medlemmar har fritt inträde; för övriga åhörare kostar inträde SEK 50:-. Betalning kan ske kontant eller via Swish på plats. I priset ingår medlemskap i Föreningen för den som så önskar; medlemskap kan annars lösas på förhand genom kontakt med föreningen via denna länk.

Evenemanget i sig har en Facebook-sida, som finns här.

Väl mött!