Slaviska föreningen har nöjet att bjuda in till samtalskväll med Maria Georgieva, Rysslands- och Östeuropakorrespondent för bland annat The Guardian, The Telegraph, Coda Story och Svenska Dagbladet samt hedersledamot i Slaviska Föreningen – Om ryskt samhällsliv - att leva i och rapportera från Ryssland. Som motpart för samtalet agerar Slaviska föreningens ordförande, Gustaf Lewander.

Tidsramar:

18.00-18.15 - Inpassering. 

18.15-19.15 - Samtal med frågor

19.15-19.30 - Utpassering

Evenemanget är gratis för Föreningens medlemmar; övriga kan lösa medlemskap (kostnad SEK 50) på plats eller på förhand. För att lösa medlemskap på förhand är det bara att betala avgiften om SEK 50:- till Föreningens konto hos JAK-banken (Kontonummer: 0517976 Clearing: 9670); märk med efternamn eller initialer. Skicka ett mail till gustaf@lewander.se med det namn som ni har betalat för, så vi vet att ni skall finnas i rullorna.

Allmän information: På grund av den fortfarande pågående pandemin kan datum, plats och tider komma att ändras, varför vi starkt rekommenderar att ni kontrollerar evenemangets sida på Facebook. Är ni intresserade av att komma, meddela det gärna - under rådande omständigheter är det svårare än vanligt att bedöma förutsättningarna för våra aktiviteter, och vi är beroende av ert stöd för att det skall fungera. Evenemanget hittar ni här: https://www.facebook.com/events/756378385097298/ . Har ni inte Facebook får ni gärna maila till gustaf@lewander.se

Säkerhet: Föreningen har valt att begränsa antalet åhörare till max 40 (först till kvarn gäller, och Föreningen förbehåller sig rätten att neka inträde, samt att vid behov ytterligare reducera antalet platser). För att minimera riskerna för smittspridning, avser vi tillhandahålla handsprit och ansiktsmasker för samtliga besökare. Lokalen är i övrigt vald för att vi skall kunna upprätthålla tillräckligt avstånd till varandra. Uppvisar du några sjukdomssymptom (oavsett vilka) - eller har gjort det vid något tillfälle under de tre dagar som föregår evenemanget - vill vi att du stannar hemma. I övrigt vill vi att ni följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer (https://tinyurl.com/y42j3bct).