David Johansson, KTH-ingenjören och programmeraren bakom språkövningssajten Wordalist, har på rekordtid gjort en mobilversion av Wordalist, som du kan testa nu!

Det är fortfarande en beta-version och löpande uppdateringar sker, men personer som testat har varit mycket nöjda. Funkar finfint på iPhone och Android-telefoner. Nu kan du utnyttja tiden på bussen och tunnelbanan till något kul och nyttigt! Testa själv:

mobile.wordalist.com

Det går utmärkt att börja på en övning i mobilsajten och fortsätta på den på vanliga sajten, och vice versa. Alla övningsdata spars i samma databas och bägge gränssnitt håller hela tiden reda på var du är någonstans.

Parallellt med utvecklingen av mobilsajten kommer det nyheter i vanliga Wordalist. Det som närmast är på gång är importmöjligheter och en intelligent övningsmotor som anpassar sig efter den individuella "glömkurvan" och skickar påminnelser när det är mest strategiskt att repetera. Även en smart repetitionsfunktion är på gång, som samlar alla frågor du haft svårt med och repeterar dessa för sig.

Happy Wordalisting!!!

/ The Wordalist Team