Lennart Dahlgren

, under flera år chef för IKEA i Ryssland, berättar om hur IKEA under hans ledning lyckades etablera sig på den ryska marknaden samtidigt som många andra västerländska företag gav upp och åkte hem. Hur förhåller man sig till korruption, utpressningsförsök, intriger och hot? Hur överlever man och lyckas som företagare från väst i Ryssland? Kom och hör Lennart Dahlgren berätta om sina år i Ryssland och presentera sin bok "IKEA älskar Ryssland", tisdagen den 1/12 kl 12 i Hörsal A2.

"IKEA älskar Ryssland" kommer att finnas till försäljning till specialpris i anslutning till föreläsningen.

Föreläsningen är öppen även för studenter från andra institutioner än Slaviska institutionen.

Tid: Tisdag 1/12, kl 12-14
Plats: Hörsal A2, södra husen, Stockholms universitet (vi har bytt lokal pga stort intresse!)

Välkommen!

PS: föreläsningen kan räknas som "allmän" för studenter som har detta obligatorium i sin kursplan
Här finns Lennarts bildvisning från föreläsningen.