Hej!

Fredag den 30 januari sätter vi igång igen - inled den nya terminen med en röjig insparkspub i Slaviska föreningens regi!

Kom och ta en tjeckisk öl, beställ rysk vodka i gram, umgås med dina kursare, lär känna andra slavister och släpp loss till slaviska rytmer på det alltid lika vilda dansgolvet! Vi bjuder på borsjtj så länge lagret räcker. Baren har som vanligt studentvänliga priser med både alkoholfria och alkoholhaltiga alternativ. Vi tar inte kort, så ha med dig kontanter.

Platsen är Gula Villan (på kullen bakom universitetsbiblioteket), tiden kl.19-03. Ta med studentlegitimation och vanlig legitimation! Har du några frågor får du gärna kontakta mig, antingen via mail eller Slaviska föreningens Facebook-grupp.

Välkommen!

/Maria Franzén, Slaviska föreningen